Bliv en del af en industri med den nyeste teknologi!

Det kræver både snilde og stærke kompetencer at vedligeholde installationer og målere i vandselskaberne. Læs herunder om Dan, der er målermontør i DIN Forsyning.

Frihed under ansvar og spændende ansvarsområder er en del af hverdagen for Dan.

Dan Wilken, 32 år

Virksomhed: DIN Forsyning

 

Hvad laver du på dit job, og hvad er dine primære ansvarsområder?

Jeg arbejder som målermontør hos DIN Forsyning, hvor mit primære ansvarsområde er at holde alle målere ved lige, så vi altid kan aflæse dem. Helt konkret skifter, tester og installerer jeg målere til vores målerlaboratorie og er dermed med til at sikre, at hele vores system fungerer optimalt. Er en måler ude af drift, kan det have stor betydning for alle øvrige processer, og så gælder det om at være på opgaven og finde fejlen med det samme. Det er et spændende arbejde, hvor jeg føler, at mine håndværksmæssige kompetencer er en del af noget større.

 

Hvad er det fedeste ved dit job?

Selvom mit fokusområde er målere og installationer, er min hverdag alt andet end triviel. Jeg planlægger selv min arbejdsdag og har derfor meget frihed under ansvar. Det bedste er, at jeg også kommer rundt til en masse forskellige typer mennesker i løbet af en dag.

 

Hvad vil du gerne i fremtiden?

Jeg er super glad for at arbejde i DIN Forsyning, så her vil jeg gerne blive i fremtiden. Mine kolleger og arbejdsmiljøet er med til at gøre DIN Forsyning til en rigtig god arbejdsplads.

#vandmedansvar

Facts om vand du måske ikke vidste

Fact #1

Drikkevandsselskaberne har stor værdi for den enkelte dansker. Hele 85% er villige til at betale ekstra for et lavere indhold af pesticider i drikkevandet.

Fact #2

Oversvømmelse koster samfundet dyrt. Sidder 50.000 mennesker fast i kø i 1 time på grund af oversvømmelser, koster det samfundet ca. 10 mio. kr.

Fact #3

750 mio. mennesker har ikke adgang til drikkevand. Det er et stort problem, som ledere verden over skal forsøge at løse i fremtiden.

Fact #4

Alt vand på jorden ankom i kometer og asteroider. Det skete for mellem 4,5 mia. og 3,8 mia. år siden, i en periode kaldet Det Store Bombardement.

Du kan læse om vores andre ambassadører her

Caroline Simmelkær Berggren,
Professionsbachelor i Energiteknologi og teknisk integration

At sikre rent drikkevand til hele Trekantsområdet stiller krav til Carolines tekniske viden på mange niveauer. Læs herunder om Caroline, der er Teknisk Kunderådgiver hos TREFOR Vand.

Øssur Skovgaard Nielsen,
Maskinmester

Der ligger meget arbejde i at sikre rent drikkevand, og det er fedt at være en del af det. Læs herunder om Øssur, der er maskinmester hos DIN Forsyning.